Dostavu naručenih proizvoda realizuje kurirska služba AKS. Cena dostave paketa je fiksna i iznosi 390 dinara. Troškove dostave snosi kupac.

Način poručivanja i plaćanja

Poručivanje

Poručivanje na našem sajtu je brzo, veoma lako i jednostavno. Odaberete artikle, stavite u korpu, popunite podatke za naplatu i pošaljete nam Vašu porudžbenicu.

Po prijemu vaše porudžbine, pozvaćemo vas kako bi potvrdili porudžbinu i kako bi vas informisali o vremenu isporuke.

Plaćanje

Plaćanje možete realizovati na dva načina:

1.Uplatom na račun
Odabirom opcije plaćanja virmanom (uplatnicom na tekući račun) ili internet i mobilnim bankarstvom prilikom naručivanja proizvoda, na e-mail adresu koju budete naveli, primićete  podatke potrebne za izvršenje uplate u vidu ponude za plaćanje. Ponuda za plaćanje smatra se ugovorom na daljinu.

Proces isporuke na navedenu adresu počinje kada evidentiramo uplatu u našem sistemu.

2.Plaćanje pouzećem – plaćanje vršite u trenutku isporuke (preuzimanja) proizvoda. Plaćanje je potrebno da izvršite u gotovini.
Pre nego vam proizvodi budu isporučeni kontaktiraćemo vas zbog potvrde porudžbine.
Zaštita ličnih podataka

 

Lični podatak je svaka informacija koja se odnosi na određenu osobu (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektronske pošte i sl.).

Svrha prikupljanja.

Vaše lične podatke koristimo isključivo i samo kako bi nam omogućili da Vam obezbedimo proizvode i usluge koje želite radi zadovoljenja vaših zahteva, kao i da bismo poboljšali kvalitet sadržaja i usluga na web portalu  rasvetasrbija.net. Takođe, vaše lične podatke koristimo kako bismo vas informisali o postojećim i novim sadržajima web portala rasvetasrbija.com koji bi vama mogli biti od interesa, te kako bismo vas upoznali sa našim proizvodima i uslugama.

Zaštita podataka

Vaše lične infrmacije se čuvaju na siguran i poverljiv način i obrađuju na zakonit način u skladu sa ovom politikom privatnosti.

Svi prikupljeni podaci se neće koristiti ni u jednu drugu svrhu sem u gore navedene svrhe.

Napomena

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Slike ne moraju biti 100% identične proizvodima. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

U zavisnosti od mesta stanovanja pošiljka će vam stići u roku od 1 do 2 dana od trenutka slanja. Svaka isporuka se pokušava dva puta, ukoliko prvi put niste na adresi. Molimo vas da budete dostupni na broj mobilnog telefona koji ste dostavili. Prilikom preuzimanja paketa potrebno je pregledati paket da slučajno nije oštećen u transportu. Ukoliko je transportna kutija oštećena ili sumnjate da je sadržina polomljena, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Za svaku nedoumicu ili nejasnoću obratite nam se na mail: rasvetasrbija@gmail.com ili na broj telefona          060/760 8299.